Hënë - Shtunë09:00 - 21:00
Adresa:Xhafzotaj, Durrës
Na ndiqni në rrjetet sociale

Korniza & arkiteture per fasada

Produktet Dekor Italy, prodhohen nga bashkimi i polisterolit me dendësi të lartë me disa shtresa kuarci të përzier me rezina të veçanta që japin forcë dhe rezistencë ndaj ndikimit të faktorëve atmosferikë dhe mbi të gjitha fleksibilitet dhe elasticitet ndaj të dridhjeve qe muret mund të marrin
https://www.deposhpk.al/wp-content/uploads/2019/12/dekoritaly-produkt-deposhpk.al_-scaled.jpg

Zgjidhni cilësinëÇFARË OFROJMË

Korniza & arkiteture per fasada

Produktet Dekor Italy, prodhohen nga bashkimi i polisterolit me dendësi të lartë me disa shtresa kuarci të përzier me rezina të veçanta që japin forcë dhe rezistencë ndaj ndikimit të faktorëve atmosferikë dhe mbi të gjitha fleksibilitet dhe elasticitet ndaj të dridhjeve qe muret mund të marrin

Produkte që mund ti gjeni tek Depo ShpkDISA NGA PRODUKTET

Shpërndajeni:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.deposhpk.al/wp-content/uploads/2020/01/DEPO-LOGO-1.png
DEPO SHPKRreth nesh

Depo Shpk sjell në tregun shqiptar produkte të markave prestigjoze të një cilësie superiore dhe me çmime shumë konkurruese.

NA KONTAKTONIPika & Kontakti
Mos hezitoni të na kontaktoni për çdo pyetje ose informacion.