DEPO SHPK

ÇFARË OFROJMË

Veprimtaria dhe gama e produkteve të ofruara nga Depo Shpk është e gjërë duke filluar nga profilet metalike për kartonxhes të prodhuara vetë, duke vazhduar me profilet Knauf, vegla pune, aksesorë të ndryshëm, materiale ndërtimi, materiale termoizoluese, sisteme alumini etj.

Materiale ndërtimi

Dyer dhe dritare alumini të modeleve të ndryshme dhe përmasave të ndryshme të një cilësie shumë lartë

Profile kartonxhesi

Fasada alumini të modeleve të ndryshme dhe përmasave të ndryshme të një cilësie shumë lartë

Punime gipsi

Dopio xham i temperuar sipas kërkesave dhe nevojave të klientëve tanë brenda dhe jashtë vendit

Aksesorë & Bojra

Shërbime zbusimi dhe temperimi falë makinerive të fjalës së fundit të teknologjisë

Materiale termoizoluese

Prodhimin e kangjellave të aluminit dhe gabinave xhami të dushit

Sisteme alumini

Ofrimin e shërbim montim-çmontim të dyer-dritarve ose fasadave të ndryshme
https://www.deposhpk.al/wp-content/uploads/2020/01/DEPO-LOGO-1.png
Rreth nesh

Depo Shpk sjell në tregun shqiptar produkte të markave prestigjoze të një cilësie superiore dhe me çmime shumë konkurruese.

Pika & Kontakti
Mos hezitoni të na kontaktoni për çdo pyetje ose informacion.