DEPO SHPK

Kush jemi?

Depo Shpk është një kompani e cila në themelin e funksionimit të saj ka garantimin e produkteve cilësore. Për të mbajtur këtë zotim çdo punonjës dhe drejtues i kompanisë përkushtohet në maksimum për të ofruar shërbime cilësore dhe produkte të standarteve të larta.

Që në fillesat e veprimtarisë kompania Depo Shpk ka përzgjedhur me kujdes  firmat më prestigjoze botërore, ku në thelbin e tyre kanë produktet cilësore. Kjo ka vazhduar dhe do të vazhdojë edhe në të ardhmen si një “pakt i panegociueshëm” ndaj klientëve tanë.

Veprimtaria dhe gama e produkteve të ofruara nga Depo Shpk është e gjërë duke filluar nga profilet metalike për kartonxhes të prodhuara vetë, duke vazhduar me profilet Knauf, vegla pune, aksesorë të ndryshëm, materiale ndërtimi, materiale termoizoluese, sisteme alumini etj. Gjithashtu stafi i kompanisë me eksperiencë disavjeçare në vendin fqinj ofron punime gipsi dhe punime të brendshme cilësore.

Çdo ditë kemi punuar dhe do të vazhdojmë të punojmë që klientët tanë të kenë besimin e garantuar tek çdo shërbim i ofruar nga ne.

Depo Shpk sjell në tregun shqiptar produkte të markave prestigjoze të një cilësie superiore dhe me çmime shumë konkurruese. Produktet e Kanuf, Ravagno, Deutsch Color, Dast, F.F Group, Morris, Hugo, Benman janë të ofruara me çmime konkurruese dhe me një cilësi superiore.

https://www.deposhpk.al/wp-content/uploads/2020/01/DEPOSHPK.AL-ke-rreth-nesh.png
deposhpk.al-sherbimetdheproduket-bojra
deposhpk.al-sherbimetdheproduket-aksesore
deposhpk.al-sherbimetdheproduket-vglapune2
deposhpk.al-sherbimetdheproduket-bojra2
deposhpk.al-sherbimetdheproduket-bojra3
deposhpk.al-sherbimetdheproduket-veglapune
deposhpk.al-sherbimetdheproduket-bojra4
deposhpk.al-sherbimetdheproduket-materialendertimi
deposhpk.al-sherbimetdheproduket-materialendertimi2
deposhpk.al-sherbimetdheproduket-produktetermoizoluese
deposhpk.al-sherbimetdheproduket-punimegipsi

TË PËRKUSHTUAR NDAJ JUSHCilësi superiore
Partnerë prestigjozë

Për të ofruar një cilësi superiore ne përzgjedhim me kujdes maksimal partnerët tanë. Dhe, sot, jemi krenarë që ofrojmë produktet e markave prestigjoze ndërkombëtare
deposhpk.al-partneret-dekoitaly
deposhpk.al-partneret-deutschcolor
deposhpk.al-partneret-hugo
deposhpk.al-partneret-ffgroup
deposhpk.al-partneret-knauf
deposhpk.al-partneret-soudal
deposhpk.al-partneret-masterplast
deposhpk.al-partneret-siniat
deposhpk.al-partneret-ravaproof
deposhpk.al-partneret-ravago
deposhpk.al-partneret-morris
deposhpk.al-partneret-benman
deposhpk.al-partneret-dast
MË SHUMË SE SA MARRËDHËNIE BIZNESI

Për çfarë ne
krenohemi?

Çdo ditë kemi punuar dhe do të vazhdojmë të punojmë që klientët tanë të kenë besimin e garantuar tek çdo shërbim i ofruar nga ne.
Cilësi
Markat dhe cilësia e produkteve që tregtojme janë të një cilësie superiore
Korrektësi
Përkushtohemi maksimalisht çdo ditë që garantojmë besimin e klientëve tanë
Transparencë
Trajtim transaparent dhe përgjgjeshmëri e njejtë ndaj çdo klienti
Teknologji moderne
Investime të vazhdueshme në futjen e fjalës së fundit të teknologjisë
Përkushtim
Puna jonë udhëhiqet nga pasioni dhe ambicia për të qenë më të mirët
Partnerë lider
Marrëdhënie afatgjata dhe suksesi me marka prestigjoze ndërkombëtare
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.deposhpk.al/wp-content/uploads/2020/01/DEPO-LOGO-1.png
Rreth nesh

Depo Shpk sjell në tregun shqiptar produkte të markave prestigjoze të një cilësie superiore dhe me çmime shumë konkurruese.

Pika & Kontakti
Mos hezitoni të na kontaktoni për çdo pyetje ose informacion.