ME EKSPERIENCË DISAVJEÇARE

Të përkushtuar
ndaj cilësisë

Në Depo shpk i gjithë stafi ynë është i përkushtuar të ofrojë shërbim cilësor dhe në kohë të shpejtë
MARKA PRESTIGJOZE

Bojra
cilësore

Tregtojmë bojra cilësore dhe të markave më prestigjoze për ambiente të brendshme dhe të jashtme. Gjithashtu për tu aplikuar mbi sipërfaqe të ndrsyshme
PRODUKET E F.F GROUP

Aksesorë &
vegla pune

Tregtojmë bojra cilësore dhe të markave më prestigjoze për ambiente të brendshme dhe të jashtme. Gjithashtu për tu aplikuar mbi sipërfaqe të ndrsyshme
RRETH NESH

Kush jemi

Depo Shpk është një kompani e cila në themelin e funksionimit të saj ka garantimin e produkteve cilësore.
PRODUKTET & SHËRBIMET

Çfarë ofrojmë

Veprimtaria dhe gama e produkteve të ofruara nga Depo Shpk është e gjërë duke filluar nga profilet metalike të prodhuara vetë
PUNËT TONA

Çfarë kemi realizuar

Çdo ditë kemi punuar dhe do të vazhdojmë të punojmë që klientët tanë të kenë besimin e garantuar tek çdo shërbim i ofruar nga ne.
SHËRBIMET & PRODUKTET TONA

Çfarë ofrojmë

Portofoli i shërbimeve dhe produkteve tona të cilat ne iu ofrojmë klientëve tanë është me një gamë të gjërë. Produktet janë cilësore dhe me çmime shumë konkurruese në treg
Materiale ndërtimi
Materiale ndërtimi të ndryshme dhe të nevojshme për të gjitha proceset e ndërtimit
Profile kartonxhesi
Profile të prodhuara vetë dhe kartonxhes të përmasave të ndryshme
Punime gipsi
Punime gipsi shumë cilësore dhe të formave nga më të ndryshme
Aksesorë & Bojra
Aksesorë, vegla pune të ndryshme për sektorë të ndryshëm dhe bojëra cilësore
Materiale termoizoluese
Materiale termoizoluese cilësore dhe të përmasave të ndryshme
Sisteme alumini
Tregojme gjithashtu dyer edhe dritare, sisteme 60x60 alumini etj
deposhpk.al-garancia
PRODUKTE TË FIRMAVE PRESTIGJOZE

Garanci & cilësi

Depo Shpk është një kompani e cila në themelin e funksionimit të saj ka garantimin e produkteve cilësore. Për të mbajtur këtë zotim çdo punonjës dhe drejtues i kompanisë përkushtohet në maksimum për të ofruar shërbime cilësore dhe produkte të standarteve të larta.

Që në fillesat e veprimtarisë kompania Depo Shpk ka përzgjedhur me kujdes  firmat më prestigjoze botërore, ku në thelbin e tyre kanë produktet cilësore. Kjo ka vazhduar dhe do të vazhdojë edhe në të ardhmen si një “pakt i panegociueshëm” ndaj klientëve tanë.

Cilësi

Markat dhe cilësia e produkteve që tregtojme janë të një cilësie superiore

Korrektësi

Përkushtohemi maksimalisht çdo ditë që garantojmë besimin e klientëve tanë

Përkushtim

Puna jonë udhëhiqet nga pasioni dhe ambicia për të qenë më të mirët në këtë fushë
deposhpk.al-partneret-dekoitaly
deposhpk.al-partneret-deutschcolor
deposhpk.al-partneret-dast
deposhpk.al-partneret-ffgroup
deposhpk.al-partneret-knauf
deposhpk.al-partneret-soudal
deposhpk.al-partneret-ravago
deposhpk.al-partneret-morris
deposhpk.al-partneret-hugo
deposhpk.al-partneret-benman
deposhpk.al-partneret-masterplast
deposhpk.al-partneret-ravaproof
deposhpk.al-partneret-siniat
ÇFARË OFROJMË

Produktet tona

AllAksesorë & Vegla puneBojraMateriale gipsiMateriale ndërtimiProdukte dekorativeProdukte industrialeProdukte termoizoluese

Konsultohuni për një projekt

DEPO Shpk vë në dispozicion eksperiencën disavjeçare dhe produkte cilësore për t`ju ofruar dhe garantuar zgjidhje të realizimit të projektit tuaj. Mos hezitoni të na kontaktoni
https://www.deposhpk.al/wp-content/uploads/2020/01/DEPO-LOGO-1.png
Rreth nesh

Depo Shpk sjell në tregun shqiptar produkte të markave prestigjoze të një cilësie superiore dhe me çmime shumë konkurruese.

Pika & Kontakti
Mos hezitoni të na kontaktoni për çdo pyetje ose informacion.