Produktet dekorative të kompanisë Dekor Italy tani mund ti gjeni tek Depo shpk

1 Mars, 2019
Panele tulla dekorative

Panelet me tulla te rindertuara, zgjidhje gjeniale. Panelet e tullave te rindërtuara Dekor Italy janë zgjidhja më praktike dhe me e përshtatshme në tregun e rikonstruksionit. Kombinimi i tullave të rindertuara së bashku me polisterolin krijojne panelin më praktik për t’u perdorur dhe termo izolues.

Panelet dekorative guri

Panelet ne gure te rindertuar, Elegante & PratikePanelet dekorative guri të Dekor Italy janë zgjidhja ideale për punë praktike dhe montim të shpejtë. Unik në panoramën e produkteve te rikonstruktuara, panelet dekorativ krijohen nga bashkimi kuarceve të gurëve natyral me polisterolin, dhe japin plotesisht efektin e gureve natyral.

Korniza & arkiteture per fasada

Produktet Dekor Italy, prodhohen nga bashkimi i polisterolit me dendësi të lartë me disa shtresa kuarci të përzier me rezina të veçanta që japin forcë dhe rezistencë ndaj ndikimit të faktorëve atmosferikë dhe mbi të gjitha fleksibilitet dhe elasticitet ndaj të dridhjeve qe muret mund të marrin.

Linja e paneleve Beton

Linja e paneleve Beton riprodhon efektin e përforcuar të betonit që përdoret gjithnjë e më shumë në të gjitha mjediset e stileve bashkëkohore. Gjithashtu ideale për të zbukuruar dhe izoluar termikisht ndërtesat e reja, por edhe për të kthyer ambientet e vjetra në stilin modern te arredimit industrial.

Trare dhe panele imitim druri

Panelet dhe trarët imitim druri, stili arredimit klasik. Panelet dhe trarët imitim druri plotësojne gamën e produkteve Dekor Italy. Ideale për të rikonstuktuar lehtesisht ambientet tuaja. Praktik dhe ekonomik, në stilin e shtëpive të vjetra ku tavanet dhe dyshemete realizoheshin nga trarët dhe dërrasa të vjetra.

 

 

https://www.deposhpk.al/wp-content/uploads/2020/01/DEPO-LOGO-1.png
Rreth nesh

Depo Shpk sjell në tregun shqiptar produkte të markave prestigjoze të një cilësie superiore dhe me çmime shumë konkurruese.

Pika & Kontakti
Mos hezitoni të na kontaktoni për çdo pyetje ose informacion.