Hënë - Shtunë09:00 - 21:00
Adresa:Xhafzotaj, Durrës
Na ndiqni në rrjetet sociale
HomeProjektet

Projektet

RavaProof ofron produkte izoluese shumë cilësore, si material i bitumuar hidroizolues i tretshëm në ujë në formë paste barriera avulli, për themelet, muret mbajtëse dhe kundër karbonizimit të betonit.
https://www.deposhpk.al/wp-content/uploads/2019/12/deposhpk.al-produktet-dast-640x480.jpg

DAST nuk është thjesht një prodhues i apasionuar i materialeve cilësore të ndërtimit dhe riparimit, por i gjithçkaje që lidhet me të jetuarit dhe të punuaritnë mjedise të rehatshme dhe të shëndetshme

https://www.deposhpk.al/wp-content/uploads/2019/12/deposhpk.al-produktet-deutschcolor-640x480.jpg

Në Deutsch Color krijimtaria nis me të kuptuarit e nevojave të konsumatorëve tanë.

https://www.deposhpk.al/wp-content/uploads/2019/12/deposhpk.al-produktet-dekoritaly06-640x480.jpg

Panelet dhe trarët imitim druri, stili arredimit klasik. Panelet dhe trarët imitim druri plotësojne gamën e produkteve Dekor Italy. Ideale për të rikonstuktuar lehtesisht ambientet tuaja.

https://www.deposhpk.al/wp-content/uploads/2019/12/deposhpk.al-produktet-dekoritaly03-640x480.jpg

Produktet Dekor Italy, prodhohen nga bashkimi i polisterolit me dendësi të lartë me disa shtresa kuarci të përzier me rezina të veçanta që japin forcë dhe rezistencë ndaj ndikimit të faktorëve atmosferikë dhe mbi të gjitha fleksibilitet dhe elasticitet ndaj të dridhjeve qe muret mund të marrin

https://www.deposhpk.al/wp-content/uploads/2019/12/deposhpk.al-produktet-dekoritaly-640x480.jpg

Panelet me tulla te rindertuara, zgjidhje gjeniale. Panelet e tullave te rindërtuara Dekor Italy janë zgjidhja më praktike dhe me e përshtatshme në tregun e rikonstruksionit

https://www.deposhpk.al/wp-content/uploads/2020/01/DEPO-LOGO-1.png
DEPO SHPKRreth nesh

Depo Shpk sjell në tregun shqiptar produkte të markave prestigjoze të një cilësie superiore dhe me çmime shumë konkurruese.

NA KONTAKTONIPika & Kontakti
Mos hezitoni të na kontaktoni për çdo pyetje ose informacion.