Hënë - Shtunë09:00 - 21:00
Adresa:Xhafzotaj, Durrës
Na ndiqni në rrjetet sociale

Materiale për ndarje të gatshme nga Siniat

Siniat prodhon materiale për ndarje, tavane, rreshtime muri dhe qëllime të jashtme pastrimi. Produktet  përdoren nga ndërtuesit e vegjël deri tek disa nga arkitektët dhe ndërmarrjet më të vlerësuara në vend
https://www.deposhpk.al/wp-content/uploads/2019/12/siniat-produkt-deposhpk.al_-scaled.jpg

Zgjidhni cilësinëÇFARË OFROJMË

Produkte që mund ti gjeni tek Depo ShpkDISA NGA PRODUKTET

Shpërndajeni:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.deposhpk.al/wp-content/uploads/2020/01/DEPO-LOGO-1.png
DEPO SHPKRreth nesh

Depo Shpk sjell në tregun shqiptar produkte të markave prestigjoze të një cilësie superiore dhe me çmime shumë konkurruese.

NA KONTAKTONIPika & Kontakti
Mos hezitoni të na kontaktoni për çdo pyetje ose informacion.