Hënë - Shtunë09:00 - 21:00
Adresa:Xhafzotaj, Durrës
Na ndiqni në rrjetet sociale

Silikonë izoluese dhe ngjitës industrial të markës Soudal

Produkte industriale me shumicë dhe pakicë të markave prestigjoze ndërkombëtare
https://www.deposhpk.al/wp-content/uploads/2019/12/soudal-produkt-deposhpk.al_-1-scaled.jpg

Zgjidhni cilësinëÇFARË OFROJMË

Grupi Soudal është prodhuesi kryesor i pavarur i silikonëve izolues, shkumave dhe ngjitësve. Soudal është një markë e njohur në të gjithë botën. Ajo shërben profesionistë në ndërtim dhe shitës me pakicë.

Ka mbi  45 vjet përvojë me përdoruesit fundorë në mbi 130 vende të botës. Depo shpk ju mundëson tregut shqiptar ofrimin e këtyre produkteve cilësore.

Produktet e ofruara:

  • Silikonë izolues
  • Shkuma
  • Ngjitës

Produkte që mund ti gjeni tek Depo ShpkDISA NGA PRODUKTET

Shpërndajeni:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

https://www.deposhpk.al/wp-content/uploads/2020/01/DEPO-LOGO-1.png
DEPO SHPKRreth nesh

Depo Shpk sjell në tregun shqiptar produkte të markave prestigjoze të një cilësie superiore dhe me çmime shumë konkurruese.

NA KONTAKTONIPika & Kontakti
Mos hezitoni të na kontaktoni për çdo pyetje ose informacion.